... Uw partner voor eigentijdse oplossingen

Feenstra's Installatiebedrijf Schettens wordt Mensonides Installatie

Per 1 januari 2019 is Feenstra's Installatiebedrijf Schettens overgenomen door Mensonides Installatie uit Harlingen. Medeaandeelhouder Tjeerd Osinga komt in dienst bij Mensonides. 

 

Om Feenstra's Schettens toekomstbestendig voort te zetten, werd gezocht naar een overname kandidaat. Met Mensonides Installatie uit Harlingen is een ambitieuze en enthousiaste nieuwe eigenaar gevonden. Door de overname zijn de klanten van Feenstra Schettens verzekerd van goede service en betrouwbaar onderhoud.

 

Medewerkers gaan mee over

De overname van Feenstra Schettens past in de groeiambities van Mensonides Installatie. Mensonides wil graag verder groeien in de regio. Niels Mensonides en Tjeerd Osinga – mede aandeelhouder Feenstra Schettens – over de overname:  “Mensonides is net als Feenstra Schettens een familiebedrijf en biedt klanten een persoonlijke benadering en hoog serviceniveau. Doordat de medewerkers van Feenstra Schettens mee over gaan, zal er voor de bestaande klanten en zakelijke relaties weinig veranderen. Zij kunnen blijven rekenen op de service en kwaliteit die ze gewend waren.”

 

Meer over Mensonides Installatie

Feenstra Installatiebedrijf Schettens is een familiebedrijf, sinds 1947, met een zeer ruime ervaring op het gebied van installatiewerkzaamheden. De laatste jaren lag de focus van Feenstra Schettens vooral op energiezuinige en duurzame oplossingen. Naast de zakelijke markt is Feenstra Schettens vooral actief in de particuliere markt in de regio Zuid west Friesland.

 

 

Mensonides neemt alle werkzaamheden, garantievoorwaarden, onderhoudscontracten en voorwaarden over. Heeft u een storing of een vraag neem dan voortaan contact op met Mensonides Installatie:

T. 0517 – 41 26 58

I. www.mensonides.nl 

E. info@mensonides.nl