... Uw partner voor eigentijdse oplossingen

Feenstra Schettens geregistreerd Comfort-Installateur

Extra wooncomfort en langer zelfstandig wonen!

De verwarming, de verlichting, of de gordijnen bedienen met je tablet. De jonge generatie groeit ermee op. Domotica of huisautomatisering wordt steeds meer standaard.
Voor ouderen en mensen met een functiebeperking maken slimme technische oplossingen al lang het verschil tussen zelfstandig thuis wonen of hulpbehoevend worden; naast extra comfort, verbinding met de zorgverlener, op de tablet zien wie er voor de deur staat en de deur op afstand openen, valdetectie etc.

Met UNETO-VNI ComfortInstallateur is er maar één specialist nodig voor alle technische oplossingen in en om huis. De ComfortInstallateur kan u een deskundig advies geven over woningaanpassingen zodat u langer zelfstandig thuis kan blijven wonen. Naast deskundigheid in het levensloopbestendig maken van woningen is de Comfort-Installateur ook opgeleid in het herkennen van ziektebeelden en van de extra eisen voor bewoners met beperkingen,  zoals  blindheid, doofheid, rolstoel, COPD klachten, etc.

Feenstra Schettens is één van de weinige installateurs die zich comfort-installateur mogen noemen. Directeur Tseard Osinga heeft daar opleiding voor gevolgd en Feenstra Schettens is officieel geregistreerd als ComfortInstallateur bij de brancheorganisatie UNETO-VNI.

De UNETO-VNI Comfortinstallateur…

  • is bekend met de laatste technische mogelijkheden
  • houdt zijn kennis up-to-date
  • preekt niet over ‘zorg’, maar over ‘comfort’
  • luistert goed naar wat u wilt en adviseert oplossingsgericht
  • werkt samen met deskundige partners zoals ergotherapeuten, fysiotherapeuten of gespecialiseerde zorgbedrijven
  • kan rekenen op ondersteuning van fabrikanten, UNETO-VNI, OTIB en KvK (Syntens)
  • werkt samen met andere technische specialisten op het gebied van sanitair, elektra en aannemersbedrijven, om klussen in één hand te kunnen uitvoeren
  • heeft de OTIB-cursussen Bewonersprofielen en Aan de slag als Comfortinstallateur  met succes afgerond en het een certificaat ontvangen.
    UNETO-VNI vermeldt leden die Comfortinstallateur zijn tevens op haar website.

Link naar : de Brochure De ComfortInstallateur  

Link naar: De gegarandeerde kwaliteit van een UNETO-VNI Comfortinstallateur