... Uw partner voor eigentijdse oplossingen

Evohome

Als vooruitstrevend verwarmingsspecialist zijn we bij Feenstra’s Installatiebedrijf Schettens constant bezig met duurzame, innovatieve manieren voor het verwarmen van woningen. Op deze pagina laten we u graag kennis maken met Evohome, een systeem van Honeywell waarmee u niet alleen een aangenaam binnenklimaat kunt realiseren, maar ook minder energie verbruikt en meer controle heeft over uw verwarming dan ooit tevoren.

Evohome, wat is dat?

Evohome is een gebruiksvriendelijk systeem dat u optimale controle geeft over uw verwarmingssysteem, 24 uur per dag, waar u ook bent. Evohome biedt u de mogelijkheid om een verwarmingsschema op te stellen dat precies is afgestemd op de manier waarop u leeft, en zones in uw woning creëren welke op een overzichtelijke manier beheerd kunnen worden.

Via het centrale Evohome bedieningspaneel kunt u heel gemakkelijk in elke ruimte van uw woning de temperatuur instellen. Maar ook wanneer u onderweg bent kunt u uw verwarming bedienen, namelijk via de Evohome app op uw smartphone of tablet. Evohome kan op vrijwel alle soorten verwarmingssystemen worden aangesloten. Het maakt dus niet uit of uw woning voorzien is van vloerverwarming, een CV-ketel en radiatoren of standverwarming. Bovendien is er geen hak- en breekwerk vereist voor de installatie; Evohome is namelijk draadloos!

Besparen op energie

Evohome biedt u comfort en controle. Maar het is ook de makkelijkste manier om te besparen op uw energiekosten; doordat u uw woning kunt verwarmen wanneer het nodig is, in de ruimtes waar daar behoefte aan is, zult u aanzienlijk minder energie verbruiken. En dat zult u elke maand weer merken aan uw energierekening.

Meer weten over Evohome?

Heeft u nog vragen over Evohome, neemt u dan gerust contact op met Feenstra’s Installatiebedrijf in Schettens of klik op de onderstaande link. U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte!

EvoHome Brochure

Handleiding en veelgestelde vragen

EvoHome Simulator

 

Meer weten over Evohome? Neem contact met ons op!